Welkom

 

Mijn naam is Manuel en ik kom uit Nederland. Ik woon in Ermelo. Enkele jaren heb ik in Dordrecht gewerkt voor project Bonfire. Ik vind het leuk om op mijn gitaar te spelen en te zingen. Ik geloof in de woorden van Jezus. Ik vind het leuk om verschillende sporten te doen.

Vanwege mijn achtergrond in recreatiewerk, heb ik een brede ervaring in het werken met alle leeftijden in kleine en grote groepen. De afgelopen jaren heb ik de gelegenheid gehad verschillende ontwikkelingshulp projecten (voor kinderen in het bijzonder) in Afrika en Zuid-Amerika te bezoeken en helpen door diverse organisaties in teamverband.

Voor muzikale gelegenheden, onderwijs of spreekbeurten ben ik door het jaar heen op afspraak beschikbaar. Als u mij wilt contacteren, kunt u mij mailen of het formulier op deze website gebruiken. Ik wens je een fijne dag!


Klick here for English


"Opwekking is het volle leven van Jezus Christus zichtbaar worden op aarde in en door de kerk heen."


 

Visie

Ik zie mijzelf zendingswerk doen over de hele wereld;
door lokale kerken te helpen en inspireren met de Woorden van Jezus om onze gezamenlijke missie te vervullen om de naties te discipelen. 
Ik droom ervan om de kracht van de Heilige Geest terug te brengen in de traditionele kerk en om kerkelijke denominaties te verenigen om samen te werken als één. Ik zou dit graag internationaal willen doen. Door middel van muziek, onderwijs en prediking (demonstratie van Gods kracht) - in kleine en grote bijeenkomsten - in verbondenheid met lokale kerken.

Daarnaast droom ik ervan om ontwikkelingsprojecten te helpen en hen onder de aandacht van het publiek te brengen.

 

Als u contact wil of mijn nieuwsbrief wenst te ontvangen, kunt u gebruik maken van het formulier op deze website.